🇦🇹 Diesel 1,61 € Natural 95 1,61 € 🇨🇿 Diesel 37,05 Kč Natural 95 38,96 Kč 🇩🇪 Diesel 1,69 € Natural 95 1,85 € 🇫🇷 Diesel 1,76 € Natural 95 1,86 € 🇭🇷 Diesel 1,45 € Natural 95 1,54 € 🇭🇺 Diesel 611,60 HUF Natural 95 599,50 HUF 🇮🇹 Diesel 1,74 € Natural 95 1,86 € 🇵🇱 Diesel 6,51 PLN Natural 95 6,53 PLN 🇸🇮 Diesel 1,51 € Natural 95 1,48 € 🇸🇰 Diesel 1,53 € Natural 95 1,62 € 🇦🇹 Diesel 1,61 € Natural 95 1,61 € 🇨🇿 Diesel 37,05 Kč Natural 95 38,96 Kč 🇩🇪 Diesel 1,69 € Natural 95 1,85 € 🇫🇷 Diesel 1,76 € Natural 95 1,86 € 🇭🇷 Diesel 1,45 € Natural 95 1,54 € 🇭🇺 Diesel 611,60 HUF Natural 95 599,50 HUF 🇮🇹 Diesel 1,74 € Natural 95 1,86 € 🇵🇱 Diesel 6,51 PLN Natural 95 6,53 PLN 🇸🇮 Diesel 1,51 € Natural 95 1,48 € 🇸🇰 Diesel 1,53 € Natural 95 1,62 €
PRÁCE 🧰
KALKULAČKA NÁKLADŮ 🚗

Clash of the Stars v Ostravě: Všechny cesty vedou do Ostravar arény!

21. 6. 2024 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Clash of the Stars se blíží a s ním i davy fanoušků z Česka i ze zahraničí. Mnoho z nich se ale stále potýká s otázkou, jak se do Ostravy dopravit. V úvahu přichází vlak, autobus i auto. Která varianta je ale pro Clash of the Stars nejlepší?

Clash of the Stars: jak se dostat do Ostravy?

Clash of the Stars je česko-polská organizace bojových sportů, která se zaměřuje na zápasy influencerů, youtuberů a dalších známých osobností z Česka a Slovenska. Ti se utkávají v různých disciplínách bojových sportů, jako je MMA (smíšené bojové umění), box, Muay Thai (thajský box) a sumo. COTS si získala popularitu v Česku a na Slovensku a přitahuje velké publikum, které baví sledovat souboje svých oblíbených internetových hvězd. Akce se vyznačují napínavou atmosférou, světelnou a hudební show a zábavným doprovodným programem. Zápasy lze sledovat také online.

22. června 2024 se v Ostravě uskuteční osmý galavečer Clash of the Stars! Legendární hokejová hala Ostravar aréna ve Vítkovicích se stane pekelnou arénou pro napínavé souboje a strhující podívanou. Těšit se můžete například na Ostravského bijce Václava „Baba Jaga“ Mikuláška, Martina Kociána z hudební skupiny Lunetic, ostravskou rodačku Hanku Gelnarovou nebo také kontroverzního influencera Marka „Datla“ Valáška.

Cesta autem na COTS

Cesta autem na Clash of the Stars do Ostravy má své klady i zápory. Cesta autem vám umožňuje flexibilně si naplánovat odjezd a návrat z akce. Můžete tak vyrazit dříve a vyhnout se dopravním zácpám, a také si po skončení zápasu užít klidnou cestu domů bez stresu z navazování spojů. Pokud bydlíte v dojezdové vzdálenosti několika desítek kilometrů od Ostravy, cesta autem vám může ušetřit čas a peníze v porovnání s veřejnou dopravou. Nevýhodou je rozhodně nemožnost konzumace alkoholu a složité parkování, které v blízkosti Ostravar arény může být problematické a drahé. Doporučujeme zvážit parkování na vzdálenějším parkovišti a dojít pěšky nebo využít MHD.

Vlakem na COTS

Cestování vlakem je pohodlné a umožňuje vám relaxovat a užívat si cestu. Můžete si vychutnat jízdu v klimatizovaném vagónu, dát si něco k snědku v jídelním voze a popovídat si s přáteli. Cesta vlakem vám dává možnost sdílet zážitek s dalšími fanoušky Clash of the Stars, kteří se také chystají na akci. Můžete se s nimi seznámit, popovídat si o zápasech a užít si společnou cestu. Vlakem se do Ostravy dostanete z mnoha českých a slovenských měst. Nádraží Ostrava Vítkovice se nachází jen 10 minut chůze od Ostravar arény, kde se Clash of the Stars koná. I pokud dorazíte na Hlavní nádraží v Ostravě, snadno se dostanete k hale tramvají číslo 2, která jezdí v pravidelných intervalech.

Autobusem na COTS

Přijíždíte do Ostravy autobusem a chystáte se na Clash of the Stars? Žádný problém! Doprava z ÚANu do Ostravar arény, kde se akce koná, je snadná a rychlá. Vydejte se na zastávku tramvaje s názvem Náměstí Republiky a nasedněte na tramvaj číslo 2. Cesta by vám v ideálním případě měla trvat pouze 11 minut, než vystoupíte na zastávce Sport Aréna.

Doprava z letiště na COTS

Cesta z Letiště Leoše Janáčka Ostrava do Ostravar arény městskou hromadnou dopravou zabere přibližně hodinu. Nastupte na autobus číslo 670 u letištního terminálu a vystupte na zastávce Dubina. Na Dubině přesedněte na tramvaj číslo 12, která vás doveze přímo k Ostravar aréně na zastávku Sport Aréna.

MHD v Ostravě během COTS

Na Clash of the Stars v Ostravě se pohodlně dostanete i městskou hromadnou dopravou. Přímo k Ostravar aréně vás zavezou tramvajové linky 2, 7, 11 a 12, které staví na zastávce Sport Aréna.

Pokud dorazíte vlakem na stanici Ostrava Vítkovice, přesuňte se na stejnojmennou tramvajovou zastávku a nasedněte na linku 12. Za zhruba čtyři minuty vystoupíte na stanici Sport Aréna a už budete jen kousek od dění.

Cesta z Hlavního nádraží sice zabere trochu více času, ale i v tomto případě můžete využít přímé tramvajové spojení. Linka číslo 2 vás zaveze ze zastávky Hlavní nádraží do stanice Sport Aréna za zhruba 22 minut.

Doporučujeme vám zjistit si aktuální jízdní řády tramvají na stránkách Dopravního podniku Ostrava a naplánovat cestu s dostatečnou rezervou. Během konání akce se v okolí Ostravar arény očekává zvýšený provoz MHD, takže počítejte s možností delších jízdních dob. Ať už jedete z kteréhokoliv místa, městská hromadná doprava vás pohodlně doveze až k samotné hale, takže se můžete soustředit na nadcházející zábavu.

Zdroj info: COTS, DPO.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články