🇦🇹 Diesel 1,64 € Natural 95 1,66 € 🇨🇿 Diesel 37,21 Kč Natural 95 39,73 Kč 🇩🇪 Diesel 1,66 € Natural 95 1,84 € 🇫🇷 Diesel 1,68 € Natural 95 1,84 € 🇭🇷 Diesel 1,38 € Natural 95 1,47 € 🇭🇺 Diesel 598,70 HUF Natural 95 602,40 HUF 🇮🇹 Diesel 1,70 € Natural 95 1,85 € 🇵🇱 Diesel 6,56 PLN Natural 95 6,61 PLN 🇸🇮 Diesel 1,46 € Natural 95 1,47 € 🇸🇰 Diesel 1,52 € Natural 95 1,63 € 🇦🇹 Diesel 1,64 € Natural 95 1,66 € 🇨🇿 Diesel 37,21 Kč Natural 95 39,73 Kč 🇩🇪 Diesel 1,66 € Natural 95 1,84 € 🇫🇷 Diesel 1,68 € Natural 95 1,84 € 🇭🇷 Diesel 1,38 € Natural 95 1,47 € 🇭🇺 Diesel 598,70 HUF Natural 95 602,40 HUF 🇮🇹 Diesel 1,70 € Natural 95 1,85 € 🇵🇱 Diesel 6,56 PLN Natural 95 6,61 PLN 🇸🇮 Diesel 1,46 € Natural 95 1,47 € 🇸🇰 Diesel 1,52 € Natural 95 1,63 €
PRÁCE 🧰

Pneuservis Děčín - přehled firem

1. 10. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Potřebujete přezout, nahustit nebo uskladnit pneumatiky v Děčíně a jeho okolí? Chcete najít pneuservis, který bude splňovat všechny vaše kritéria? Jaké jsou ceny jednotlivých pneu služeb a čím se liší? Poradíme vám s volbou pneuservisu na Děčínsku.

Pneuservisy Děčín

Objednání do pneuservisu - jak na to?

Pakliže si myslíte, že objednání do pneuservisu je otázkou pár minut, tak jste na velkém omylu. Předchází tomu také výběr správného pneuservisu, který nemusí být zrovna nejlehčí záležitostí. Ze všeho nejdříve si zvolte, jakou pneu službu potřebujete. Filtrovat lze z autorizovaných pneuservisů (dražší cena, špičková práce) nebo lokálních malých pneuservisů (nižší cena, velká ochota). Zkuste se poptat svého okolí, kde své auto nechávají přezout, přečtěte si rovněž hodnocení ostatních zákazníků a nic nedáte také za to, že si otevřete 2-3 ceníky pneuservisů a srovnáte si ceny služeb.

Pneuservisy Děčín - katalog firem

Obvyklé přezutí pneumatik vozidla

V případě, že nejste fanoušek letních ani zimních pneumatik, využít můžete univerzální pneu. Přezutí vás tím pádem nemusí zajímat, jaké jsou ale výhody a nevýhody celoročních pneumatik? Pro řidiče, které radši použijí letňáky nebo zimáky platí, že od 1. listopadu do 31. března, pokud se nachází na silnici viditelný sníh, led nebo námraza je nutné přezout na zimní obuv. Přezutí letních pneumatik nemá pevné datum, hlídat byste si měli především venkovní teplotu. Jestliže chcete ušetřit čas a námahu, stačí se objednat do pneuservisu. Většinou za tuto službu zaplatíte 700 Kč.

Pneuservisy v Děčíně s možností platby kartou

Defekt pneumatiky a její následná oprava

Na silnici se může mnohdy nacházet velký nepořádek - štěrk, ostré kamínky, sklo, hřebíky apod. Při cestě tak může dojít k defektu pneumatiky. Protože u většiny automobilů již není k dispozici rezervní pneumatika, poradit si musíte umět jinak. Na trhu se prodávají levné spreje na opravu pneumatiky. Nezvládnou ale vše a zalepí pouze malé poškození. Větší pomoct vám poskytnou lepící sady, jejichž cena je ale 2 000 Kč. V pneuservisu vám pláště bezchybně opraví a naúčtují si 150 - 500 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rychlý a zručný personál. Vizitkou každého pneuservisu jsou zaměstnanci a jejich vlastnosti. Pravděpodobně se vám nepovede odhalit jak moc jsou proškolení. Všímat si ale můžete, jak šikovní jsou a kolik jim dané úkoly zaberou času.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rozsáhlá nabídka návazných služeb. Většině řidičů se občas hodí geometrie kol, vyvážení pneu nebo uskladnění pneumatik. Pokud pneuservis obsahuje některou ze zmíněných pneu služeb, je to vždy velké plus. Ušetříte čas a starosti.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technika a zázemí. Pneuservis, který investuje do svých přístrojů je progresivní a inovativní. Vy se tak můžete spolehnout na jeho profesionalitu, kvalitu a preciznost. Zázemí vám napoví, jestli se jedná o finančně stabilní podnik.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Dlouhodobé fungování na trhu. Vyhlášené pneuservisy, které nabízí své pneu služby na jednom místě již řadu let, jsou kvalitní a ověřené. Jestli se k nim zákazníci vracejí, můžete si být jisti, že mají zažité návyky a standard na úrovni.

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis dokáže svou kvalitou a cenou přeskočit velké hráče na trhu. Živnostníci provozující malé lokální pneuservisy to mají oproti konkurentům velmi těžké. Zaujmout musí nižší cenou, kvalitní prací, ochotou a vstřícností.

Pneuservisy v Děčíně a okolí

V Děčíně se nachází celkem 37 pneuservisů, které nabízí odlišné služby:

Proč je důležitá kontrola minimální hloubky pláště

Velkou hrozbou pro každého motoristu představují příliš sjeté pneumatiky. Abyste této nepříjemnosti předešli, vyplatí se pravidelná kontrola pneumatik. Předepsaná minimální hloubka je u letních pneumatik 1,6 mm a u zimních pneu alespoň 4 mm. I přesto, že se vám do toho nebude chtít, tak si při zkontrolování pneumatik své pláště také nahustěte. Tím, že provedete uvedené kroky snižujete pravděpodobnost aquaplaningu na mokru nebo smyku vozidla na zamrzlé vozovce.

Chtěli byste se dozvědět více informací o pneumatikách? Znáte všechny druhy a typy pneu? Která značka pneumatik je nejlepší? Podívejte se do našeho pneu rádce, ve kterém se dozvíte vše potřebné o mnohem více.

Jakým způsobem uskladnit pneumatiky

Na otázku kam uskladnit nevyužité gumy je vcelku jednoduchá odpověď - do garáže nebo sklepa. Co si ale moc řidičů neuvědomí je důležitost, jakým způsobem skladují pneumatiky. Pokud se dopustí chyby (např. teplota v garáži/ve sklepě je nad 15 °C), budou je dříve nebo později čekat nečekané výdaje za nákup nových pneumatik. Špatným uskladnění se zhoršují vlastnosti plášťů a ztrácí se jejich životnost. V pneuservisu se o vše postarají a pneu vám uskladní za cca 400 Kč.

Pneuservisy pro nákladní vozidla v Děčíně

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy v Chomutově - Ve 22. největším městě České republiky je nejvíce poptávané přezutí, huštění a výměna pneumatik. Ostatní služby naleznete zde.
  • Pneuservisy v Litoměřicích - Město nacházející se na soutoku řek Labe a Ohře nabízí geometrii kol, prodej pneu, uskladnění pneumatik a mnoho dalšího.
  • Pneuservisy v Lounech - Nejoblíbenější pneu služby jsou u řidičů v Lounech nahuštění pneumatik, vyvážení kol a přezutí pneu. Prohlédněte si více služeb.
  • Pneuservisy v Mostě - Pokud bydlíte poblíž Mostu vybírat můžete z nabídky uskladnění pneumatik, protektorování pneu nebo geometrie kol.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články